pink-buchet1-500x480

Aranjamente si buchete de flori pentru proaspetele mamici

Venirea pe lume a unui bebelus este intotdeauna un motiv de bucurie si un prilej de sarbatoare. Pentru proaspetele mamici, vietile lor se vor schimba radical inca de la prima bataie a inimioarei celui mic. In toata agitatia din acele prime zile, desigur ca mama si nou-nascutul vor fi in centrul atentiei tuturor dar nu trebuie sa uitam ca pentru mamica sunt, in acelasi timp, zile extrem de dificile. Desigur, pe de-o parte este necesitatea recuperarii dupa nastere si pe de cealalta parte este grija pe care o poarta constant fragilei fiinte pe care a adus-o pe lume. Tocmai de aceea, orice sursa de energie pozitiva este bine venita iar florile, asa cum stiti deja, raspandesc in jurul lor o stare de bine.

Atunci cand ii trimiti sau vrei sa ii oferi unei mamici un cadou floral, trebuie sa tii cont de cateva lucruri. In primul rand, e foarte posibil sa imparta un salon si cu alte persoane, drept pentru care nu e indicat sa oferi flori cu un parfum foarte puternic, asa cum sunt crinii, de exemplu. In al doilea rand, ar fi frumos ca buchetul oferit sa il simbolizeze intr-un fel sau altul si pe cel mic.

 

Aranjament floral Roses are pink pentru mamica de fetita

 

Pentru a sarbatori venirea pe lume a unei printese rasfatate, iti recomand aranjamentul Roses are pink. Acesta este alcatuit din trandafiri albi si roz, presarati cu lisianthus delicat si bambus. Intregul ansamblu are un aer dulce, inocent si foarte proaspat. In plus, pentru a mari zambetul de pe buzele mamei, am accesorizat aranjamentul floral cu un mic iepuras de plus roz.

IMG_6972-500x480

 

Aranjament floral Hey, boy! pentru mamica de baietel

 

Daca sarbatoresti venirea pe lume a unui baietel nazdravan, atunci mamica lui va fi surprinsa cu siguranta de  acest aranjament floral alcatuit cu gandul special la astfel de situatii. Prin urmare, am alaturat cu drag orhidee cymbidium, leucadendron si bambus. Intregul aranjament este completat jucaus de un ursulet de plus de culoare albastra.

orhidee-cymbidiumleucadendronbambusursulet-110lei-500x480

 

Aranjament floral ”Oh, sunt doi!”

 

De fapt, numele aranjamentului este Can”t buy me love dar trebuie sa recunoastem ca este cadoul floral perfect pentru o mama care tocmai a nascut gemeni.  Ansamblul are un aer vesel si jucaus de primavara, datorat in primul rand amestecului cromatic de nuante calde. Pentru acest aranjament, am ales orhidee exotice pe care le-am alaturat trandafirilor eleganti si lalelelor foarte delicat parfumate.

300orhideelaleletrandafirimokara-500x480

 

Buchet Rolling in the deep

Acest buchet ilustreaza perfect marea bucurie pe care o pereche de gemeni o aduce in familie. Rolling in the deep este un ansamblu delicat obtinut din alaturarea a doi bulgari bogati de hortensie, unul albastru si celalalt roz. In completarea lor, am adaugat lalele delicate si, bineinteles, florile iubirii – trandafirii. Pentru o nota in plus de eleganta, din loc in loc am pus micile flori de veronica.

 

lalele-hortensia-trandafiri-veronica-250lei-500x480

 Fireball

 

Trebuie sa recunoastem ca munca de mama este cea mai grea meserie din lume. Atunci cand au cateva luni, micutii nu fac decat sa doarma, sa planga si sa manance. Ei bine, dupa ce au atins varsta de cateva luni, se transforma in adevarate mingiute de energie care fac tot soiul de nazdravanii. Tocmai in aceasta idee, buchetul Fireball este potrivit pentru un cadou catre o proaspata mamica. Acesta are o culoare puternica, fara sa fie suparatoare pentru ca este atat de calda si de prietenoasa. Freziile delicat parfumate sunt alaturate lalelelor care vorbesc despre primavara si veselie, apoi totul este completat cu solidago, mici flori galbene cu aer de camp si bucurie de viata.

fireball-500x480

 

Cu drag,

Carmen

0745 467 517

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si