Abonamente

corporate-3

Contactati-ne!

Fie că sunteți în căutarea unui furnizor săptămânal, bilunar sau lunar, Flowers by Carmen Ioniță vă garantează livrarea aranjamentelor dorite chiar la recepția biroului dumneavoastră. Abonamentele corporate oferite de Flowers by Carmen Ioniță sunt cea mai simplă, eficientă și convenabilă opțiune pentru afacerea pe care o gestionați.

 0745 467 517    email

Aranjamentele corporate

Profesioniștii noștri realizează aranjamente utilizând numai flori proaspete, de sezon, cu durată lungă de viață, personalizate nevoilor și preferințelor dumneavoastră. De-a lungul anilor aranjamentele noastre au satisfăcut cele mai pretențioase gusturi, au înlesnit cele mai dificile colaborări și au facilitat luarea celor mai grele decizii.

corporate-event-arangement
corporate-event

Evenimente

Specialiștii noștri vă pot oferi de asemenea aranjamente personalizate pentru biroul dumneavoastră, în ton cu decorul, culorile brandului și tematica evenimentului, dar și servicii premium pentru organizarea de evenimente corporate. Paleta completă de resurse, furnizori și echipamente ne permit să organizăm evenimente fără cusur pentru cei mai pretențioși clienți și cele mai sofisticate gusturi. Atenția la detalii, implicarea, pasiunea, creativitatea dar și eficienta, gândirea strategică și experiența echipei noastre stau drept garanție pentru succesul oricărui eveniment. Respectând întru totul obiectivele clientului nostru, echipa Events by Carmen Ioniță oferă cele mai bune soluții pentru un eveniment impecabil.