Copyright freya-photographer

Flori pentru Constantin si Elena

Atat crestinii ortodocsi cat si cei catolici ii sarbatoresc pe Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii. Numele complet al imparatului a fost Gaius Flavius Valeriu Aurelius Constantinus si a domnit intre 306 si 337. Constantin I s-a convertit la crestinism in urma unei minuni dumnezeiesti. Inaintea luptei cu conducatorul pagan Maxentiu, lui i s-a aratat pe cer o cruce luminoasa pe care scria in hoc signo vinces – prin acest semn vei invinge. In urma victoriei, Imparatul Constantin si-a schimbat religia. Mai mult de atat, mama lui, Elena este cea care ar fi gasit la Ierusalim crucea pe care a fost rastignit Iisus. Pe 21 mai, in jur de 2 000 000 de romani isi sarbatoresc ziua de nume. Tocmai de aceea, astazi va oferim o selectie impresionanta de buchete si aranjamente de flori cu care puteti ura La multi ani de Constantin si Elena intr-o maniera eleganta.

 

Aranjament de flori pentru Constantin si Elena No Rain

No Rain este aranjamentul de flori perfect pentru a ura La multi ani de Constantin si Elena unei prietene de suflet sau unei colege de birou. Prin florile delicate, No Rain poarta cu el urari de bine, sanatate si, desigur, toata dragostea din lume. Aranjamentul floral in nuante vesele de roz este format din frezii si lalele.

flori-de-primavara-de-sezon-freziilalele-170lei-500x480

 

Aranjament de flori pentru Constantin si Elena He knows my name

Cu siguranta una dintre cele mai simple si, in acelasi timp, cele mai elegante metode de a ura La mult ani de Constantin si Elena este un aranjament de flori ca He knows my name. Datorita paletei cromatice, acesta poate fi oferit atat unei persoane dragi din familie cat si unei colaboratoare din viata profesionale. Aranjamentul floral pastelat este format din lalele si frezii insa vedetele acestui aranjament delicat sunt orhideele cymbidium in tonuri zaharate de roz.

126lei-orhidee-cymbidiumlalelefrezii-500x480

 

Buchet de flori pentru Constantin si Elena Here’s looking at you, kid

Daca printre doamnele apropiate se numara o persoana care isi sarbatoreste ziua numelui de Constantin si Elena si care este absolut indragostita de filmul Casablanca, atunci cu siguranta va aprecia de doua ori mai mult un buchet inspirat din celebra poveste de dragoste. Buchetul in culori calde este format din trandafiri galbeni si flori de gerbera rotunde ca soarele intr-o culoare puternica de rosu, accesorizate cu bobite de hypericum.

Here’s looking at you, kid

 

Buchet de flori pentru Constantin si Elena Make my day

Inedit, viu si vibrant, buchetul de flori Make my day este conceput pentru sotia sau iubita care poarta numele unuia dintre cei doi sfinti sarbatoriti pe 21 mai. Acesta este obtinut in exclusivitate din exoticele orhidee mokara in nuante aprinse de roz.

pink-buchet1-500x480

 

Aranjament de flori pentru Constantin si Elena A world of love

Un astfel de cadou floral este conceput cu gandul la cele care ne-au dat viata sau la cele care au avut grija de fiecare dintre noi cu dragoste de mama. A world of love inseamna apreciere si respect incapsulat intr-un aranjament vesele, presarat cu mov, roz si alb. Printre buclele verzi si proaspete de aspidistra am pus anemone elegante, frezii inmiresmate si exoticele orhidee cymbidium.

anemonefreziiorhidee-cymbidium-136.9lei-500x480

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si