130 lei cu santini si trandafiri

Ce tip de sevicii ofera Flowers by Carmen Ionita?

Nascuta dupa ani de experienta ai unei echipe dedicate atat designul floral cat si organizarii de evenimente, Flowers by Carmen Ionita este conceptul care ofera solutii pentru orice eveniment si orice ocazie, indiferent ca e vorba de un eveniment corporate, private sau de orice alta ocazie care trebuie sarbatorita prin daruirea unui buchet impresionant de flori. Mai mult de atat, este important de mentionat faptul ca toate serviciile oferite de Flowers by Carmen Ionita pot fi personalizate in functie de preferintele si bugetul colaboratorilor.

Servicii corporate

Abonamentele Flowers by Carmen Ionita – uneori, colaborarile de afaceri presupun si gesturi de curtoazie, drept pentru care echipa Flowers pune la dispozitia optiunea de a livra regulat flori la receptia companiei sau la birouri. Acestea pot fi trimise saptamanal, bilunar, lunar sau la orice alt interval de timp. Astfel florile vor ajunge intotdeauna la timp iar soiurile alese pentru aranjamente si buchete vor fi intotdeauna proaspete si de sezon. Convenabil si elegant, abonamentul corporate oferit de Flowers by Carmen Ionita este solutia ideala.

Aranjamentele corporate – indiferent ca e vorba despre piese florale centrale, decoratiuni din flori pentru podium, scena, pupitru si lobby sau panouri florale, echipa Flowers by Carmen Ionita realizeaza astfel de anasambluri florale personalizate care pot dau un aer de rafinament si eleganta oricarui eveniment corporate.

Servicii premium pentru organizarea evenimentelor corporate – pe langa priceperea designerilor, echipa Flowers by Carmen Ionita ofera servicii desavarsite si resurse complete pentru organizarea profesionista de evenimente. De la furnizori pana la echipamente si mai ales, gandire strategica si experienta indelungata, aportul echipei Flowers by Carmen Ionita garanteaza succesul oricarui eveniment business.

Servicii Private

Aranjamente florale si buchete – un buchet sau un aranjament de flori poate fi cadoul ideal pentru orice aniversare. La fel de bine, acestea pot fi daruite doar din placerea de a vede un zambet pe buzele unei persoane dragi si pentru a-i insenina ziua. Tocmai de aceea, buchetele si aranjamentele marca Flowers by Carmen Ionita sunt conceputa cu grija si daruire. Acestea pot fi personalizate si vor ajunge la destinatara in cel mai scurt timp.

Flori si cosuri de sarbatori – de Craciun si de Paste, oamenii profita de aceste zile pentru a face vizite oamenilor dragi si pentru a le oferi mici gesturi care sa le aduca bucurie. Pe langa aranjamentele florale cu iz de sarbatoare, comenzile Flowers by Carmen Ionita pot fi insotite la cerere de mici atentii gastronomice delicioase, potrivite fiecarei sarbatori in parte.

Flori pentru nunta – de la cocarde pana la buchetul de mireasa si de nasa, decoratiuni pentru mesele invitatilor si prezidiu, lumanari, ghirlande si arcade de flori, Flowers by Carmen Ionita ofera paleta completa de flori pentru cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu.

 

Flori pentru botez – crestinarea unui copil este un mare prilej de sarbatoare iar echipa Flowers participa cu pasiune si cu daruire la decorarea unor astfel de evenimente pline de incarcatura emotionala. Lumanarile de botez, aranjamentele centrale si florile pentru cristelnita vor atrage cu siguranta atetia invitatilor si vor contribui la aerul de sarbatoare al unui moment atat de special.

Organizarea evenimentelor private – organizarea unui eveniment major, asa cum este nunta sau botezul presupune efort si foarte mult timp. Tocmai de aceea, pentru a-i scuti pe miri sau pe fericitii parinti ai micutului care a venit pe lume de stresul organizarii unui eveniment, echipa Flowers by Carmen Ionita ofera clientilor toate resursele necesare pentru a transpune visul in realitate.

 

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si