Copyright freya-photographer

Buchete si aranjamente spectaculoase din flori de primavara

Iata ca am iesit in cele din urma din iarna si ne aflam la inceputul unui nou ciclu vegetal abundent si generos cu noi, in ceea ce priveste micile bijuterii florale specifice acestui anotimp. E drept ca inceputul primaverii nu ofera prea multe ocazii ‚oficiale’ de a darui flori, cu exceptia primei saptamani din martie. Totusi, un domn adevarat nu asteapta o zi de nastere, de nume sau 8 Martie ca sa daruiasca flori persoanelor speciale din viata lui. Astfel de gesturi sunt cu atat mai apreciate atunci cand ajung la destinatara intr-o zi obisnuita, doar de dragul de a o vedea zambind, nu doar pentru a-i ura La multi ani. Prin urmare, iata cateva dintre aranjamentele mele preferate cu flori de primavara, minunate pentru a face ziua mai frumoasa unei persoane dragi.

 

Aranjament cu flori de primavara Colour Revolution

Aranjamentul cu linii geometrice obtinute din accesorii vegetale este menit unei doamne elegante, cu o personalitate puternica si foarte bine conturata. Vedeta acestui aranjament este orhideea cymbidium insa aceasta este inconjurata de parfumatele flori de primavara. Lalelele in culori puternice de galben precum si zambilele parfumate completeaza aranjamentul in palete cromatice vesele si echilibrate.

orhideelalelezambilefluturasiaccesorii-125lei-500x480

 

Aranjament cu flori de primavara Simple Elegance

Simple Elegance este o versiune reinterpretata si usor simplificata a fratelui sau mai mare, Colour Revolution. Asa cum ii arata numele, Simple elegance este un aranjament menit unei persoane care gaseste bucurie in placerile simple ale vietii si care spune intotdeauna lucrurilor pe nume. Aranjamentul este innobilat de cupele de cymbidium care sunt puse in evidenta de constructia geometrica din spate. In acelasi timp, aranjamentul este finalizat cu lalele galbene, complementare orhideelor in nuanta inedita de rosu. Pentru un strop de prospetime, cat si pentru echilibru cromatic,  am adaugat zambile albe.

orhideelalelezambile-95lei-500x480

 

Aranjament cu flori de primavara A dream of Spring

Aranjamentul elegant alcatuit in linii verticale incapsuleaza tot farmecul unei gradini de primavara. Lujerii de craspedia care par a lumina aranjamentul reprezinta razele soarelui iar matisorii semnifica pomii ai carori muguri vii suntgata sa pocneasca. Zambilele parfumate si lalelele galbene sunt specifice fiecarei gradini de primavara si nu puteau lipsi din aranjament. In plus, pentru a completa tabloul acestuia anotimp, intre petalele parfumate ale florilor si pazita bine de exotica protea am ascuns o vrabiuta.

craspedii,lalele,zambile,protea, 95lei

Buchet de primavara Game of Love

Se spune ca trandafirii sunt mesagerii dragostei insa cu siguranta sentimentele de admiratie pot fi exprimate si cu ajutorul altor flori, unele mai inedite ca altele. Buchetul de primavara Game of Love nu este un alint doar pentru simtul vizual, datorita alaturarii cromatice placute dintre frezii si iris, ci si cel olfactiv datorita parfumurile imbatatoare ale acestor doua flori.

irisfrezii-225lei-500x480

 

Buchet cu flori de primavara Fireball

Un astfel de buchet in nuante curajoase de galben si portocaliu este menit unei persoane cu un spirit original, creativ, chiar rebel. Fireball este format din doua flori reprezentative pentru primavara, respectiv din lalele si frezii, insotite de micile flori galbene de solidago.

fireball-500x480

Copyright foto featured: freya-photographer, Shutterstock

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si