Daria Minaeva

Buchete si aranjamente de flori pentru Florii

Duminica Floriilor, intocmai ca Pastele, nu este o sarbatoare cu data fixa si are loc intotdeauna in duminica dinaintea Invierii. Din punct de vedere crestin, acum se celebreaza intrarea triumfala a lui Iisus in Ierusalim, cu o saptamana inainte de Paste, eveniment redat de toate cele patru Evanghelii. El a intrat in oras calare pe un magarus iar la vederea Sa, oamenii isi asterneau hainele pe jos, inaintea Lui sau taiau crengi verzi de palmieri si cantau Osana! Binecuvantat este cel ce vine in numele Domnului! Binecuvantata e Imparatia care vine, Imparatia parintelui nostru David! Osana in ceruri preainalte!” Din punct de vedere traditional, in Duminica Floriilor sunt serbati si romanii care poarta nume de flori, respectiv in jur de 1 500 000 de oameni, dintre care mai mult de jumatate sunt femei. Viorica este cel mai popular nume de floare din Romania, urmat de Florentina, Florica, Floarea si Florina. Pentru a le surprinde in mod placut, echipa Flowers by Carmen Ionita va pune la dispozitie o ampla colectie de buchete si aranjamente de flori pentru Florii.

Aranjament de flori pentru Florii Flower Supernova

Un astfel de aranjament complex este menit unei doamne elegante din familie, poate chiar mamei, sotiei sau soacrei. Cadoul floral conceput in linii arhitecturale orizontale este format cu precadere din flori care aduc un strop de exotism. Orhideele si protea sunt vedetele acestui aranjament, insotite de ornitohalum, o prezenta rar intalnita in aranjamente, precum si craspedii si plante suculente. La final, a fost completat cu mici accesorii lemnoase.

orhideecraspediiornitogalumproteaaccesorii-220lei-500x480

 

Aranjament de flori  pentru Florii Closer

Atunci cand vrei sa felicit o persoana drage de ziua ei sau un colaborator profesional, cu siguranta vei oferi o surpriza placuta si vei face o impresia excelenta daca inlocuieste clasicul buchet de flori cu un aranjament impresionant. Cea de-a doua susgestie a echipei Flowers by Carmen Ionita este un amplu aranjament obtinut din hortensie albastra, orhidee cymbidium alba si verde, precum si  lujeri eleganti de anthurium.

hortensiaanthuriumorhidee420lei-500x480

 

Cos cadou pentru Florii Elegant Wishes

Un cos plin de flori printre care se ascund mici atentii delicioase va fi cadoul ideal atat pentru o doamna care isi sarbatoreste ziua de nume si, de ce nu, chiar si pentru un domn pentru care aranjamentul poate fi personalizat. Acesta contine  flori exotice ca strelitzia, orhidee cymbidium, ornitogalum printre care echipa Flowers poate strecura mici surprize.

420lei-strelitziaorhidee-cymbidiumornitogalum-500x480

 

 

Aranjament de flori pentru Florii Rise Up

O astfel de surpriza va fi cadoul ideal pentru sotie sau iubita cu ocazia serbarii numelui acesteia. Rise up este un aranjament cu aer exotic si delicat in acelasi timp, in care predomina tonurile de roz, complimentate de galbenul solar. Surpriza florala este realizata din brunia, trandafiri roz, frezii galbene si parfumate, insotite de  bambus proaspat.

bruniatrandafirifreziibambus-160lei-500x480

 

Buchet de flori pentru Florii Rolling in the deep

Ultima sugestie a echipei Flowers by Carmen Ionita cu care poti felicita o persoana draga in aceasta duminica este buchetul inedit Rolling in the deep. Vedetele buchetului sunt bulgarii bogati de hortensie in culori contrastante, roz si albastru. Acestea sunt insotite de trandafiri pastelati si lalele albe.

lalele-hortensia-trandafiri-veronica-250lei-500x480

 

Copyright imagine reprezentativa – Daria Minaeva / Shutterstock

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si