IMG_0606

Florile, mesagerii aprecierii si ai afectiunii: Buchete de flori pentru Sfanta Maria

Dupa canoanele Bisericii Ortodoxe, abia pe 8 septembrie cele peste doua milioane de romani care poarta numele Fecioarei Maria isi pot ura La multi ani  pentru ca acum se celebreaza nasterea acesteia. Desi Biblia este destul de saraca in informatii despre viata ei si in alt mod decat ca mama lui Iisus, sursele protoevanghelice spun ca Maria s-a nascut atunci cand parintii ei, Ioachim si Ana, erau batrani. Cei doi nu si-au pierdut speranta ca Dumnezeu le va darui un copil. Totusi, pentru ca ajunsesera la varsta batranetii si inca nu se auzise planset de copil din curtea lor, oamenii ii batjocoreau si ii ocoleau pentru ca ii considerau blestemati de Dumnezeu. In cele din urma, dupa ce preotul de la templu le-a refuzat ofranda in mod public, Ana si Ioachim s-au refugiat in rugaciune. In cele din urma, Arhanghelul Gabriel i-a vestit ca Dumnezeu le va trimite un copil si ca acest copil are de implinit o misiune sfanta. Astfel, Ioachim si Ana i-au dat viata Fecioarei Maria in cel de-al cincizecilea an de casatorie. Asa cum spuneam mai sus, in jur de 2 200 000 de romani isi sarbatoresc onomastica in data de 8 septembrie si dintre acestia, 1 800 000 sunt doamne si domnisoare. Prin urmare, iata recomandarile noastre pentru a le felicita pe Mariile din vietile tuturor cu ocazia zilei de nume.

 

  1. I am a believer – Buchet de flori pentru Sfanta Maria

 

Cu un aer romantic si, in acelasi timp exotic, I am a believer este buchetul de flori ideal pentru a complimenta iubita care isi sarbatoreste ziua numelui pe 8 septembrie. Acest cadou spectaculos este relizat din  mokara, leucospermum si lisianthus, trei specii de flori in care se imbina frumusetea si pofta de viata.

orhidee-mokara-leucospermumlisianthus120lei-500x480

 

 

  1. Your wish is my comand – Buchet de flori pentru Sfanta Maria

 

Atunci cand vreti sa furati iremediabil inima cuiva sau sa felicitati o persoana foarte draga cu ocazia zilei de nume, atunci cu siguranta buchetul de flori Your wish is my comand este cea mai potrivita alegere. Romantic si inedit in acelasi timp, acest cadou floral obtinut din amaryllis si zeci de accesorii vegetale va face o impresie placuta cu siguranta, in orice situatie.

amarrylisaccesorii185lei-500x480

 

 

  1. Flower supernova – Aranjament floral pentru Sfanta Maria

 

Flower supernova este un aranjament floral special, conceput pe linie orizontala. Acesta este alcatuit din orhidee si protea, armonios completate de ornithogalum, craspedii si micile accesorii care dau o nota aparte acestui aranjament. Este recomandat pentru a surprinde placut o persoana cu gusturi elegante, rafinate si scoase din tipar.

orhideecraspediiornitogalumproteaaccesorii-220lei-500x480

 

  1. Simple elegance – Aranjament floral pentru Sfanta Maria

 

Asa cum ii arata si denumirea, acest aranjament de flori a fost conceput cu gandul la o doamna cu gusturi foarte elegante prin simplitatea lor. Subtil, rafinat si, in acelasi timp exotic, aceasta surpriza florala este alcatuita din lalele galbene, care contrasteaza cromatic in mod placut cu orhideele. In cele din urma, pentru un parfum delicat, am adaugat o zambila.

orhideelalelezambile-95lei-500x480

 

  1. I love you – Buchet de flori pentru Sfanta Maria

 

Destinatara acestui buchet de flori nu poate fi nimeni alta decat acea Marie speciala, sotie sau iubita, care aduce bucurie in fiecare clipa traita impreuna. Prin urmare, nimic nu este mai potrivit decat clasicul buchet de trandafiri rosii, presarat cu mici elemente vegetale de decor.

IMG_6567-e1411315802313-500x480

carmen
carmen@flowersbycarmenionita.ro

Citeste si